Bosna poražena od Izviđača

Skauti slavili u Sarajevu

Bosna poražena od Izviđača

U utakmici 23. kola Premijer lige BiH, rukometaši Izviđača su savladali sarajevsku Bosnu rezultatom 26:20.

Studenti su pružili veoma dobar otpor lideru na tabeli te su bili i više nego ravnopravan protivnik gostima iz Ljubuškog.

Prvo poluvrijeme je ponudilo nešto bolju igru Izviđača, dok su u drugom dijelu susreta Studenti dominirali te su 6 puta bili u vodstvu uz 14 izjednačenja. Ipak, nisu izdržali do kraja te su popularni Skauti pred kraj utakmice postigli nekoliko brzih pogodaka i došli do punog plijena.

Ante Grbavac je bio najefikasniji igrač susreta sa sedam golova, dok je kod Bosne najefikasniji bio Semir Memić sa šest pogodaka. Golman Bosne Jane Cvetkovski je još jednom pružio odličnu partiju prikupivši 18 odbrana.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu, već u srijedu će Sarajlije ići u goste Krajini, a Izviđač će dočekati Slogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi