Izviđač protutnjao Ilidžom

Ubjedljiva pobjeda nad Igmanom

Izviđač protutnjao Ilidžom

Rukometaši Izviđača su bez većih problema stigli do svoje 20. pobjede u 21. kolu rukometne Premijer lige BiH.

Izviđač je kao gost sigurno savladao Igman rezultatom 40:24 i tako ostao na prvom mjestu na tabeli.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri gostiju iz Ljubuškog, koji su na odmor otišli sa pet golova prednosti (17:12). U nastavku kao da je igrao samo jedan tim. Iz minuta u minut, prednost Izviđača je rasla da bi na kraju gosti trijumfovali sa visokih šesnaest golova razlike.

Najefikasniji pojedinci u pobjedničkom timu bili su Josip Čutura i Josip Šarac sa po šest pogodaka, dok je Mateo Rodin postigao jedan gol manje. U ekipi Igmana je bolji od ostalih bio Ajdin Velić sa osam pogodaka, dok je Azer Čorbo postigao četiri.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer liga, 21. kolo:

Igman - Izviđač 24:40 (12:17)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi