Bosna preko Vogošće u narednu fazu Kupa BiH

Odličan meč

Bosna preko Vogošće u narednu fazu Kupa BiH

U dvorani "Amel Bečković" sinoć su se u okviru 1. pretkola Kupa BiH sastali Vogošća i Bosna iz Visokog.

Publika u Vogošći je mogla svjedočiti kvalitetnoj rukometnoj predstavi, punoj neizvjesnosti, a na kraju više razloga za slavlje imali su gosti iz Visokog koji su slavili sa 36:29.

Prvo poluvrijeme proteklo je u ujednačenoj igri, na odmor se otišlo pri rezultatu 15:15, da bi u nastavku rukometaši Bosne zaigrali bolje, brže i agresivnije, što se odrazilo i na stanje na semaforu. Efikasnom igrom u napadu gosti su na kraju postigli još 21 gol i slavili sa 36:29.

Bosnu je do pobjede predvodio Osmanhodžić sa devet golova, dok se u timu Vogošće najviše istaknuo Travar sa jednim manje.

"Čestitamo gostima na pobjedi i prolazu dalje u Kup takmičenju. Mi idemo dalje, već u subotu odmjerit ćemo snage sa Slogom iz Doboja", poručili su iz Vogošće nakon eliminacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi