6

Komentari (6)

laky187
Kakvo ba stvaranje...o čemu pričate...kad stvaraš novu reprezentaciju, onda imaš mlade igrače, poletne, puno želje, trke, tehničkih grešaka u trci, a ne i poslavljenom napadu. Stvaramo reprezentaciju a 70% igrača 30 godina??? Panic, Hadziomerovic, Gradzan, Ovčina, Herceg, Davidovic, Ahmetaševic, Hamidovic...nisu to više mladi igrači, nisu tu prvi put...Klis, Faljic, Loncar...to si mladi igrači...oni su trebali da budu tu, pa da pričamo da stvaramo novi sistem..... Vrlo.loš izbor igrača, pojedini su tu samo zato što treba da se prodaju, drugi zato sto Doborac tako.misli. Vrlo malo zato sto zaslužuje.
epa
Jel ovo radi smjenu generacije bez 7 najboljih igrača... 2xburica malinovic peric.... Nemoguće je da su svi bili povrijedjeni...sa ovakvom ekipom i pojednje mjesto od svih ekipa je uspjeh... Sramota igra i odnos prema grlu BiH ovo je ekipa za uništavanje BH rukometa....
prvenac
Dobro smo, tražimo se kao eto 25 godina i onda se restartujemo bez 7 nosilaca igre. Ono početak kao iz snova
zgembo.popuslic
Nije mi jasan ovaj Smajlagic sa izjavom da stvara reprezentaciju za buducnost, da treba puno rada, da igraci sazrijevaju itd itd. Kako on misli icemu naucit te igrace kad se okupe par dana nekoliko puta u godini. Igrac se postaje u klubu gdje trenira svaki dan a za reprezentaciju se pozivaju oni najbolji i u tih par dana okupljanja jedino sto ih moze nauciti jeste da zajedno analiziraju protivnika, vide njegove dobre i lose strane i dogovore taktiku kako ce igrat. Igrac se ne stvara i ne postaje u u reprezentaciji nego u klubu.
epa
Pa sad ce smailagic preuzeti Vogoscu i tamo će dovesti sve ove "reprezentativce" mlade i trenirati ih svaki dan tako da će biti spremni za reprezentaciju..
antikomunist
ja bih se barem MALO postidio!! KKo ova Trojka +osmorka dodje na vlast u Sarajevu, ovo je epilog svega. Još ako uzmu Državnu, budite sugurnu da BiH više nema u ovim granicama! Njima su bitne fotelje i lopovluk, kakav sport.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.