Bulić: Nadam se da ćemo prekinuti lošu seriju

Rukometaši Slobode dočekuju visočku Bosnu

Bulić: Nadam se da ćemo prekinuti lošu seriju

J. Duvnjaković

Rukometni klub Sloboda sutra u maloj dvorani Mejdan dočekuje visočku Bosnu u okviru šestog kola Premijer lige BiH.

Trener tuzlanske ekipe Mirza Bulić izjavio je da bi pobjeda protiv Bosne došla u pravom trenutku jer se ekipa nalazi u krizi rezultata. Sloboda ima pet uzastopnih poraza, a Bosnu iz Visokog dočekuju desetkovani povredama.

„Vjerujem da možemo da savladamo Bosnu i da se napokon vratimo na pravi put. Atmosfera u ekipi je ponovo dobra i uz podršku navijača možemo do trijumfa“, rekao je Bulić.

Bulić je dodao da je njihov sutrašnji protivnik u dobroj formi i da su veliko iznenađenje prvenstva.

„To su sve juniori i za Bosnu su govorili da će sigurno ispasti iz lige, ali momci igraju dobro i respektabilan su protivnik“, dodao je Bulić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Slobode i visočke Bosne počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.