Burić: Nekom je sve ovo nenormalno, ali nama je prvi put

Nakon odlaska na EP

Burić: Nekom je sve ovo nenormalno, ali nama je prvi put

E. Škorić

Senjamin Burić je oduševljen po dolasku u Sarajevo.

Bh. rukometaši su u Ostravi pobijedili Češku i izborili EP, a nakon historijskog uspjeha upriličen je doček za momke.

"Naravno da su utisci fenomenalni jer smo se plasirali na EP. Hvala svima koji su nas dočekali. Veliki uspjeh za BiH i za bh. rukomet jer znamo na kojim granama sve to funkcioniše. Nadamo se da ćemo pokrenuti neku lavinu koja će dići rukomet na malo veće grane", rekao je Burić, dodavši:

"Nama je svaka utakmica bila teška. Mislim na Češku i Bjelorusiju. Izdržali smo do kraja. Pokazali smo se boljim, drago mi je zbog toga".

"Hvala navijačima puno, prate nas na svakom gostovanju, posebno na domaćem terenu. Hvala Fanatikosima. Pokazali smo tu emociju koja se desi. Nekom je to nenormalno, da toliko slavi, ali nama je to prvi put i zato to tako doživljavamo", istakao je Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi