Burić: Meč protiv Bjelorusije nam je najvažniji jer pobjedom idemo na EP

Rukometaši se okupili u Tuzli

Burić: Meč protiv Bjelorusije nam je najvažniji jer pobjedom idemo na EP

E. Čaušević

Rukometna reprezentacije BiH nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo mečevima protiv Bjelorusije i Češke.

Izabranici Bilala Šumana okupili su se danas u Tuzli gdje će trenirati nekoliko dana, a 12. juna očekuje ih meč kvalifikacija protiv Bjelorusije u dvorani Mejdan.

Bh. rukometaši večeras su odradili lagani trening, a novinarima se obratio pivot naše selekcije Senjamin Burić.

"Moram reći da smo ranije krenuli s pripremama nego ostale selekcije. Iz toga se može zaključiti koliko nam je bitna ova utakmice s Bjelorusijom i čak možda i najbitnija. Ako to pobijedimo sigurno smo na EP i moramo se maksimalno fokusirati na meč. Moramo dobro odraditi i u glavama jer je kraj sezone i pobjedom se zahvaliti ovim navijačima koji nas uvijek sjajno bodre u ekipi", rekao je Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi