Burić: Od ovog ne može gore

Bh. rukometaši poraženi u Mejdanu

Burić: Od ovog ne može gore

E. Čaušević

Rukometaši BiH poraženi su večeras od Bjelorusije sa 31:25 u Mejdanu.

Naša ekipa nije uspjela da izbori još uvijek plasman na Evropsko prvenstvo jer nam je večeras trebala pobjeda ili remi. No, Bjelorusi su odigrali sjajno i zasluženo slavili.

Nakon utakmice naš golman Benjamin Burić izjavio je za SportSport.ba da je Bjelorusija bila dosta bolja i zasluženo je slavila večeras.

"Nisam očekivao poraz, ali samo očekivao ovakvu igru. Realno je ovo bolja ekipa od nas. Pravili smo dosta grešaka, dosta je bilo sparno i vruće i ispadala nam je lopta. Oni su bili bolji i to moramo priznati. Čestitam im, a mi imamo još jedan meč. Češka? Možemo bolje. Ne znam te kalkulacije da li smo na EP ili ne. Od ovog ne može gore što se igre tiče", rekao je Burić.

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Isto kao Finska vs BiH.... od ovoga nemoze gore!!!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi