Burno u RK Bosna Visoko

Sirćo i Hadžić ostali bez posla

Burno u RK Bosna Visoko

S. Mlaćo

Na sjednici održanoj prije par dana Upravni odbor RK Bosna Visoko donio je odluku da se na osnovu neostvarenih ciljeva za sezonu 2018/19. zahvali na saradnji dosadašnjim trenerima Edhemu Sirći i Adisu Hadžiću, te s njima neće biti produženi ugovori.

S obzirom na sramotno ispadanje iz play-offa Premijer lige BiH Upravni odbor RK Bosna Visoko donio je odluku da će stručni štab i igrači snositi sankcije.

"Ovaj Upravni odbor nastavlja svoju misiju rada u RK Bosna Visoko. U toku je priprema izvještajno-izborne skupštine, na kojoj ce doći i do promjena u upravljačkim strukturama kluba.

UO RK Bosna Visoko zahvaljuje se navijačima za svesrdnu podršku tokom cijele sezone i izvinjava se za katastrofalan rezultat u četvrtfinalu play-offa za šampiona Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Do 15. juna ove godine UO RK Bosna Visoko imenovat će novog trenera i održati izvještajno-izbornu skupštin, a u narednim danima ćemo rješavati statuse igrača za narednu sezonu!", istakli su iz RK Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije