Čaber se vratio u Iskru: Uz Jaganjca i Karadžu želim još više napredovati

Povratak u redove Bugojanaca

Čaber se vratio u Iskru: Uz Jaganjca i Karadžu želim još više napredovati

S. Mlaćo

Mladi golman Alen Čaber pronašao je novi angažman.

Čaber je nakon rastanka sa Slavijom bio bez kluba, a sada se odlučio vratiti u MRK Iskra Bugojno, koji će ove sezone nastupati u Premijer ligi.

Već je nosio dres kluba iz Bugojna i raduje se povratku u plavo-bijele.

"Prije svega želim da se zahvalim Upravi RK Iskra i trenerima Jaganjcu te Karadži na pozivu. Iskreno, potajno sam se nadao da ću dobiti poziv od kluba u kojem sam počeo svoje ptve korake. Velika je čast raditi sa trenerom kao što je Ekrem Jaganjac, te Emir Karadža i vjerujem da ću još više napredovati. Drago mi je da sam se vratio kući i nadam se da publika u mom Bugojnu biti zadovoljna", kazao je Čaber za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iskra će novu sezonu otvoriti susretom protiv Leotara iz Trebinja.

Top Komentari

mile90
STRASNI STRUČNJACI DALEKO ĆEŠ S NJIMA DOGURAT, MOŽDA DO PRVE FEDERALNE
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi