Ćelić: Cilj je osvajanje duple krune

Pivot RK Borac

Ćelić: Cilj je osvajanje duple krune

Rukometaši Borca ugostiće u subotu u okviru posljednjeg kola SEHA lige tim Nexea.

Nakon poraza od Vardara, Meshkov Bresta i Vojvodine, Banjalučani će pokušati trijumfom završiti ne tako uspješnu sezonu u regionalnoj SEHA ligi.

Poslije 17 odigranih kola crveno-plavi nalaze se na osmom mjestu sa samo tri pobjede i svega 10 osvojenih bodova, te će svakako u narednom periodu banjalučki tim biti okrenut ka prvenstvu i Kupu BiH.

"Prije svega očekujem jednu kvalitetnu utakmicu. Prošli meč protiv Vojvodine smo odigrali jako loše i sada ćemo nastojati da ispravimo sve greške. Naravno, daćemo sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat. Nexe je kvalitetna ekipa, igraju brz rukomet, ali mi smo domaćini i nastojaćemo da zabilježio tri boda", rekao je Đorđe Ćelić, pivot Banjalučana, te dodao:  

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

"Nakon završetka regularnog dijela SEHA lige očekuje nas dvomeč četvrtfinala Kupa BiH protiv Zrinjskog iz Mostara. Svakako da u taj duel ulazimo kao favoriti, ali ćemo morati to na terenu i opravdati. Cilj nam je osvajanje duple krune i nadam se da ćemo naše planove i zamisli uspjeti realizovati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi