Hrvatski selektor grmio nakon poraza

Červar: Ove sudije treba strpati u zatvor!

12

Komentari (12)

hangouts123
Drago mi je zbog Njemacke,jer da su nasi susjedi pobjedili vjerovatno bi neki pjevali Jebem te Bosno,neki spominjali Srebrenicu i tako.Jadan je narod koji tako slavi sportske uspjehe a oni su jedan od takvih!
Lud
A sad ona ... Placite samnom jesenje kiseee zivot se nastavljaaaaa ... :))
criticos
Rukomet ovakav treba ukinuti. Prvo jer se reprezentacije mjenjaju kao klubovi. Drugo, onaj ko ima para takmiči se. Treće, rukomet su uništile sudije jer su pravila nedorečena. Četvrto, rukomet nestaje jer se pravila nisu promijenila zadnjih 50godina. Peto, koliko god da si dobar, taktički spreman i odličnu utakmicu igraš protiv duplo jačeg protivnika punih 55min - dovoljne su 3 sudijske odluke da ti snove unište i ogade sport (napad 1 - probijanje, napad 2 - isključenje, napad 3 - pasivan....i protivnik ode na 3 razlike dok te sudija u 2min sakati). Rukomet ne gledam otkad su sudijske greške tendenciozne i direktno usmjerene prema slabijim ekipama uz loše korumpirano upravljanjem od strane IHF i EHF.
BosniaForeverKladusa
Istina. Najkomicnije su reprezentativni transferi medju igracima. Pa Katar napravio respektabilnu selekciju.
Benjamingst
Bezveze sport, I vidi se da sudije sude onako kako I'm kazu gazda. Ponovo ce Francuska uzeti zlato...
DamirT
U Katru vise stranaca neg Arapa igra za repku
Benjamingst
Damire pa u Katru su nas te iste sudije pokrale protiv Tunisa...
BHNACIONALISTA
Sto treba ukinuti Oni izgubili pa trreba ukinuti Smijesno ba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.