Čičkušić zabio fantastičan gol u posljednjim sekudama za pobjedu Iskre protiv Bosne

Bugojanci slavili protiv ekipe iz Visokog

Čičkušić zabio fantastičan gol u posljednjim sekudama za pobjedu Iskre protiv Bosne

E. Čaušević

Rukometaši Iskre večeras su u Bugojnu pobijedili Bosnu iz Visokog sa 26:25 u zaostalom meču osmog kola Premijer lige BiH.

Iskra i Bosna odigrali su fantastičan meč u KSC-u u Bugojnu, a na kraju su domaći slavili golom Benjamina Čičkušića golom u posljednjim sekundama meča.

Od samog početka smo gledali izjednačen meč i bilo je jasno da će samo neki detalj riješiti pobjednika. Nakon prvog dijela Iskra je vodila sa 14:13 i na kraju došla do pobjede.

Ekipe su se smjenjivale u vodstvu, no posljednji napad na meču kod rezultata 25:25 imali su Bugojanci. Loptu je uzeo Čičkušić koji je sjajno pogodio za 26:25 i pobjedu Iskre.

Najefikasniji u ekipi Iskre bio je Bostan sa šest golova, a po četiri dodali su Janković, Ražnatović i Čekić. U ekipi Bosne istakli su se Balta i Karanović sa po šest pogodaka.

Premijer liga BiH, 8. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Iskra - Bosna 26:25 (14:13)

[facebook]https://www.facebook.com/benyamin.cickusic/videos/4071324052896625/[/facebook]

Top Komentari

user1583752673
Bravo Benjo!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi