Gračanlije ostvarile laganu pobjedu protiv Iskre

Premijer liga BiH

Gračanlije ostvarile laganu pobjedu protiv Iskre

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Rukometaši Gračanice ostvarili su pobjedu na domaćem terenu u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Iskre iz Bugojna.

Gračanlije su bile apsolutni favorit na ovom susretu, a tu ulogu su opravdali i na terenu, te su upisali ubjedljivu pobjedu.

Već u prvom poluvremenu bilo je jasno ko će ostvariti pobjedu. Iskra je bila konkurentna samo prvih deset minuta.

Ostali dio utakmice protekao je u totalnoj dominaciji domaće ekipe, a na odmor se otišlo pri rezultatu 20:11 za ekipu Gračanice.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U drugom poluvremenu trener domaćih, Damir Doborac, dao je šansu gotovo svim igračima, a na kraju je utakmica završena pobjedom Gračanice od 34:25.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi