Da li je ovo najbolja odbrana u historiji rukometa?
Nevjerovatan refleks golmanice Budućnosti

Utrčala na teren i iznenadila sve

Da li je ovo najbolja odbrana u historiji rukometa?

S. Pašalić

Rukometašice Budućnosti su u okviru glavne runde Lige prvaka gostovale kod ekipe Rostova i upisale tijesan poraz 24:22.

Utakmica koja je bila direktan okršaj za prvo mjesto u grupi pripala je Ruskinjama, ali meč je obilježila nevjerovatna odbrana golmanice crnogorske ekipe Darly Zoqbi De Paule.

Budućnost je igrala bez golmanice u napadu, lopta je stigla do jedne igračice Rostova koja je preko cijelog terena gađala prazan gol.

Lopta je pogodila jednu, pa drugu stativu i odbila se do rukometašice Rostova koja je skočila i krenula da postigne gol, ali u tom trenutku s klupe je uletjela golmanica Budućnosti koja je bila okrenuta leđima i ne gledajući čudesno odbranila šut igračice Rostova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti