Dakić i naredne sezone u Borcu?
Foto: RK Borac

Uprkos ponudama iz inostranstva

Dakić i naredne sezone u Borcu?

Srednji bek Milan Dakić, kako stvari stoje, ostat će u redovima RK Borac.

Prethodnih sedmica bilo je glasina da bi Dakić mogao napustiti redove aktuelnog prvaka BiH i karijeru nastaviti u inostranstvu, no od toga, čini se, neće biti ništa.

Dakić se pojavio na testiranju igrača koje je organizovano jutros i može se naslutiti da će i naredne sezone braniti boje Borca, što bi za banjalučki klub kojeg vodi Mirko Mikić bila velika stvar.

Prošlog mjeseca Dakić je otvoreno rekao kako na stolu ima ponudu Borca za produženje saradnje, ali i da će je prihvatiti jedino ukoliko ljudi iz kluba ispoštuju prethodni dogovor. Prema rukometašu iz Novog Bečeja je očito sve ispoštovano.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U Borac je, podsjetimo, stigao u ljeto 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije