3

Komentari (3)

Peđa
I ovaj bi igrao za Hrvatsku da je mogao.
ragnarrsonn
Pa ni Bosnjaci dijasporci nece da igraju za BiH ako im vani bude bolje, Pjanic da je rodjen u Francuskoj klinac bi ti doso
vence
Pa bola..odbio je Francuze..citiram: "Meni je babo rekao da igram samo za Bosnu"..kraj citata..tako nemoj napamet pricato..a da ih ke vecina tu sto nisi imali gdje dr je istina..Miske kad je od****n iz srb i cg(valjda su se tako zvali) ili samo srb..tel je dosao u BiH..pa je legenda, Hrgović, i td..Brazzo i Pjanke su ti koji su sigurno mogli igrati za druge, tj prvo za Njemacku,dr za Francusku..al su ih od****li..i ko im vidi? Ako mogu drvlje i kamenje po njima..tad ih vide..jadni li smo mi..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.