U finalu SP-a savladali Švedsku

Svjetsko rukometno zlato odlazi u Dansku!

12

Komentari (12)

user1597849779
Šveđani su fulili sve ono sto se moralo zabit
user1583752673
Egipat je odigrao strasno prvenstvo. Cestitke Dancima
MethodMan
Ebo mater nikad mi nece biti jasno sto ovi naši nehl****vici me odu na edukacije neke kod drugih da vide sta oni to rade i kako, prave se nesto svi pametni, a niko pojma nema
K79
Pa Šuman je čitav karijeru proveo u Danskoj pa dzaba mu hahahaha
MethodMan
Pa nije fazon samo trener, vec mlade kategorije, treninzi, programi rada i sve ono sto mi imamo
Cod
Brate tamo imaju stipendije i sve ostale uslove. Kod nas mora ići raditi za 20KM da bi platio trening,kupio Te ne,platio prevoz i hranu kad ide na utakmice.
DolinaHeroja
Sve, sve i apsolutno sve pohvale golmanu rukometa, reprezentacije Danske...svaka čast, mašala Danci !! A Šveđani bez 10 glavnih igrača došli u finale...kapa dole !!!!
Majan
Landin prevagnuo na stranu Danske
AmarSahi
Zasluženo, naši rukometaši trebaju naučiti kako se bori za dres kao oni....
IMPERATOR
Naši prvo treba da nauče od bilo koga kako da se plasiraju na bilo kakav turnir. Apsurdno je spominjati našu repku i SVJETSKE ŠAMPIONE u istoj rečenici.
AmarSahi
@IMPERATOR Bez motivacije i želje za pobjedom nema ničega, treba da uče od njih kako da se bore za dres, sve ostalo nije ni bitno. Klasično Bosansko razmišljanje - mi ne znamo ništa i mi smo najgori.
rodjeni95
Druze ako nasi rukometasi ne ginu, nez sta ti gledaš. Nije problem ovdje ginut za repku, vec kvalitet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.