Danski golman zbunjen: Pa gdje se nalazi taj Varaždin?

Hrvatska ili Slovenija?

Danski golman zbunjen: Pa gdje se nalazi taj Varaždin?

E. Škorić

Sjajni danski golman Nicklas Landin nije baš siguran gdje se na mapi nalazi Varaždin

Danci su favoriti za medalju na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a koliko su Mikkel Hansen i društvo jaki zapravo mogu da pokažu večeras protiv Slovenije.

A vrlo je zanimljivu izjavu dao golman Landin pred ovaj duel, koji nije siguran gdje se nalazi Varaždin, grad u kojem se igra susret u Grupi 2.

"Ponekad se čak pitam da li je Varaždin grad u SLoveniji. Ne znam tačno koliko je udaljen od granice, ali dosta puta mi na telefonu dođe poruka operatera: 'Dobrodošli u Sloveniju'. To mi govori da Slovenci u praksi igraju domaću utakmicu", izjavio je Landin.

Naravno, danski golman svjestan je činjenice da će ovo biti jako teška utakmica za njegovu selekciju.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Bit će dosta njihovih navijača, a oni imaju jako dobar tim, koji je već pokazao koliko je opasan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi