Trener RK Gračanica nakon pobjede

Doborac: Čestitam sjajnim navijačima, zbog njih dajemo sve od sebe

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice pobijedili su večeras na domaćem parketu RK Borac sa 24:20 u derbi susretu 19. kola Premijer lige BiH. 

Vrlo zadovoljan nakon meča bio je trener domaće ekipe Damir Doborac.

"Ja ovog puta prvo čestitam igračima. Danas su, za razliku od susreta u subotu, dali svoj maksimum koji ih je doveo do ovog mjesta na tabeli. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Imamo igrača, snage i voljni momenat što je najbitnije".

"Čestitao bih divnim navijačima koji su nam uvijek vjetar u leđa. Najviše ćemo zbog njih nastaviti davati sve od sebe. Mi već ujutru imamo trening i spremamo se za Maglaj koji je dobar tim i čeka nas teška utakmica. Ipak, vjerujem u ove momke", kaže Doborac.

Promo

Top Komentari

GEC
DOKTOR IGRICE ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi