Doborac: Naša najbolja utakmica u sezoni

Trener RK Gračanica nakon pobjede nad Leotarom

Doborac: Naša najbolja utakmica u sezoni

Rukometaši Gračanice su u revanš meču četvrtfinala Play-offa Premijer lige BiH na svom terenu savladali Leotar rezultatom 34:25.

Visoka pobjeda bila je dovoljna da se Gračanica plasira u polufinale iako je u prvom meču u Trebinju poražena sa 27:24.

Izuzetno zadovoljan predstavom svojih izabranika nakon utakmice je bio trener RK Gračanica Damir Doborac.

"U vezi same utakmice ja nemam puno toga reći, sve ste vidjeli na terenu. Momcima skidam kapu, oni su danas pokazali karakter i zajedništvo što nas je i krasilo tokom čitave sezone. Ipak, mislim da je ovo bila naša najbolja utakmica u ovoj sezoni", istakao je Doborac, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Bacali smo se na glavu i to nam se isplatilo. Utakmica je bila psihološki teška, trebalo je stići tri gola razlike protiv ovakve ekipe Leotara. I njima želim čestitati na fer i korektnoj igri."

"Pobjedu posvećujemo našim navijačima koji su ponovo bili velika podrška i igrač više za nas... Sada je najbitnije da se odmorimo i pripremimo za utakmicu u subotu. Naravno da smo zadovoljni plasmanom u polufinale, momci su to zaslužili svojim korektnim odnosom prema sportu. Daćemo sve od sebe da nastavimo ovako", dodao je nakon utakmice Doborac.

Promo

Top Komentari

GEC
Doktor igrice
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi