10

Komentari (10)

Alen23
Mi smo prodali onu utakmicu sa Estonijom to je toliko očigledno mi nemamo novca da plati o sebi u gostima bolje hotele i pun tretman u njima tako da ovo je platio jedan ugledni cojek iz Bugojna ai Estonija bi sama sebi platila nije nama niko kriv sto nam je sport u kurcu
Trpim
Ovo je dno svakog dna. Čim je došlo do te mjere da igraju u mjesnoj zajednici Bugojno onda nema dalje. Ovi Estonci trebaju bježat što prije. U Bugojnu nema korone ali zato nema ni ništa drugo osim Pasa lutalica. A Hotel ne postoji u Bugojnu odkako se Jugoslavija raspala. A da bude još žalosnije u Bugojnu nema čak ni restorana po prosjećnim standardima. Jad i bjeda da nemože gore.
MelvaBina
a sta su to estonci? seljacine obicne!!! Nemozes vjerovati da postoje ljudi koji su zatvoreni samo u svom cosku i nevide kakvi su to drugi po nemoralnoj europi!!!
ArminK
Eto odakle mi ti dolazis pa sve mora biti u velikim sredinama ili gradovima. Da imamo pravo na publiku ova dvorana bi se tresla pri svakom napadu klocu jedan.
karlhajncbrazzzo
Nisu došli u kraljevinu da imaju kraljevski doček, niti su odsjeli u hotelu sa 5 zvjezdica da se ponosimo time. Igraju u Bugojnu do kojeg im je trebalo nekoliko sati vožnje po bosanskim putevima, a do Bugojna su imali priliku vidjeti svu jad i bijedu naše lijepe Bosne i Hercegovine.
MelvaBina
Jesu dosli u kraljevinu seljoberu!!! Kakvi su to putevi po estoniji... Gdje ti zivis džutanu
karlhajncbrazzzo
Nije lijepo vrijeđati ljude, čak šta više to je nekulturno. Pitao si kakvi su putevi u Estoniji. Estonija ima razmjerno dobro razvijenu mrežu prometnica. Željeznica (918 km željezničkih pruga, od čega 132 km elektrificiranih, 2012) ima veliku važnost za tranzit roba između luke Tallinn i ruskih odredišta (osobito Sankt Peterburg). Duljina cestovne mreže iznosi 16 542 km (2012), od čega je asfaltirano 10 849 km. U izgradnji je oko 1000 km duga autocesta od Helsinkija preko Tallinna, Rige i Kaunasa do Varšave (Via Baltica), koja bi povezivala baltičke zemlje i srednju Europu. Glavna je luka Tallinn (promet 29,5 milijuna tona, 2012), a manje su Narva, Pärnu i Hapsal. Svakodnevne trajektne pruge povezuju Tallinn s Helsinkijem, Stockholmom, Sankt Peterburgom i Mariehamnom. Duljina unutrašnjih plovnih puteva iznosi 335 km. Glavna je međunarodna zračna luka je Tallinn, itd...
Boki
Trebamo im jeb .mat. Koji smo dup.lizci vratiti istom mjerom ajde bugojanci malo se potrudite veceras da makar se ne naspavaju
Ko_je_babo
AsmirM
Škoricu dosadan si sa tim docekom sta imaju ovi igraci sa tim ,to je do saveza i lokalnih vlasti . I sta fali suhom obroku .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.