Estonci su stigli u Bugojno, imaju kraljevski doček i sve što nisu zaslužili

Tako to rade Bosanci

Estonci su stigli u Bugojno, imaju kraljevski doček i sve što nisu zaslužili

E. Škorić

Rukometna reprezentacija BiH sutra će od 20 sati u Bugojnu odigrati meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Estonije.

Prije nekoliko dana poraženi smo u Estoniji. Nikakav alibi nije to što smo imali hororski doček, niti ćemo se sada osvrati na ono što se dešavalo tokom boravka naše selekcije u ovoj baltičkoj zemlji.

I kada bi se možda pomisliloda će nakon svega, Estonci dobiti hladan doček u BiH, ugošćeni su kao kraljevi. Stigli su danas u Bugojno, smješteni su u jednom od najboljih hotela sa svim mogućim sadržajem i u najboljim uslovima.

Uz to, dvorana za treniranje i u kojoj će se igrati meč udaljena im je svega nekoliko minuta hoda. Neće dobiti suhe obroke, imat će kvalitetnu hranu, a mi ćemo im, nadamo se, pokazati sutra na terenu da se bitke dobijaju na takav način, a ne pravljim igrama.

Top Komentari

Trpim
Ovo je dno svakog dna. Čim je došlo do te mjere da igraju u mjesnoj zajednici Bugojno onda nema dalje. Ovi Estonci trebaju bježat što prije. U Bugojnu nema korone ali zato nema ni ništa drugo osim Pasa lutalica. A Hotel ne postoji u Bugojnu odkako se Jugoslavija raspala. A da bude još žalosnije u Bugojnu nema čak ni restorana po prosjećnim standardima. Jad i bjeda da nemože gore.
2 4
AsmirM
Škoricu dosadan si sa tim docekom sta imaju ovi igraci sa tim ,to je do saveza i lokalnih vlasti . I sta fali suhom obroku .
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi