Dokić: Spremni dočekujemo Zrinjski i želimo trijumf

Trener RK Derventa

Dokić: Spremni dočekujemo Zrinjski i želimo trijumf

D. Rakanović

Rukometaši Dervente u okviru drugog kola Premijer lige u subotu dočekuju ekipu Zrinjskog. 

Trener Dervente Zoran Dokić istakao je da žele trijumf protiv Mostaraca.

"Mi smo prvu utakmicu protiv Maglaja davno zaboravili. Odigrali smo loše, i nakon utakmice rekao sam da se takva igra više nikada neće ponoviti. Naravno i igrači su svjesni toga, dobro treniraju i spremni dočekujemo Zrinjski ne da se nadigravamo, nego da ih pobijedimo i osvojimo tri boda", rekao je za SportSport.ba Dokić i dodao: 

"Zrinjski ima novog golmana i jednog igrača, uglavnom je to isti sastav kao i prošle sezone. Iako imamo informacije da su se dobro pripremali i ozbiljno trenirali vjerujem da ćemo u subotu upisati pobjedu pred našim navijačima". 

Trener Dervente zadovoljan je odnosom svojih igrača prema treninzima. 

"Igrači su dosta dobro trenirali, izuzetno sam zadovoljan njihovim odnosom na treninzima, tako da će taj rad isplatiti se sigurno. Vjerujem da će već početi da se isplaćuje u subotu protiv Zrinjskog", rekao je Dokić i dodao da će svi igrači biti spremni za subotnji duel. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

On je istakao da Derventa u svakoj utakmici ide na pobjedu. 

"Mi nemamo neke posebne ambicije, na svaku utakmicu idemo da pobijedimo pa kakav rezultat napravimo. Imamo igrački kadar bez zvijezda, ali mislim da i takav igrački kadar može pokazati određeni kvalitetet. U svakoj utakmici može da iskoči neko drugi", zaključio je Dokić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi