Druga pobjeda za Crnogorke na Svjetskom prvenstvu
(Foto: EPA)

Druga pobjeda za Crnogorke na Svjetskom prvenstvu

M. Šljivak

Ženska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Kazahstana 30:21 u drugom kolu grupe C Svjetskog prvenstva u Japanu.


Crnogorke su do druge pobjede došle mnogo lakše u odnosu na jučer, kada ih je Senegal itekako dobro namučio (29:15).

Danas je međutim Crna Gora na vrijeme riješila pitanje pobjednika. Nakon 30 minuta imale su samo plus dva (13:11), ali u nastavku su Crnogorke dominirale i došle do pobjede.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Jovanka Radičević sa devet golova, a na drugoj strani Irina Aleksandrova je postigla pet golova.

Ostale selekcije iz regiona svoje utakmice igraju sutra. Od 4:30 Srbija igra protiv Kube, a Slovenija od 12:30 protiv Norveške.

Crnogorke naredni meč igraju protiv Mađarske u utorak i to će im biti najveći izazov u grupi.

Top Komentari

Svojprisebi
Senegal ih je "itekako dobro namucio (29:15)" pa na ovu stranicu mozes doci za dobrih folova komedije skeceva
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije