Ništa od polufinala za Crnogorke

Reprezentacija Danske slavila pobjedu

Ništa od polufinala za Crnogorke

Crna Gora je pobjedom nad Srbijom u ponedjeljak zadržala šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj. Ipak, danas su Crnogorke poražene od reprezentacije Danske i tako su ostale bez polufinala.

Reprezentacija Danske je danas u Nantu slavila protiv Crne Gore rezultatom 24:23.

Danska je dosta brzo uspjela stići do +4, Crnogorke su se vraćale, ali je onda reprezentacija Danske uzvratila novom serijom i došla do +5 u finišu prvog dijela.

Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 15:11 u korist Danske, ali se Crna Gora u drugom poluvremenu uspjela vratiti u susret. U drugom dijelu se gledao puno zanimljiviji i neizvjesniji meč, ali je na kraju Danska slavila trijumf predvođena sjajnom Hansen koja je postigla šest golova.

Kod Crne Gore se istakla Radićević sa sedam golova, dok je Raičevićeva dodala šest.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije