"Drugo poluvrijeme je bilo neobjašnjivo, čestitam navijačima jer ovo vraća vjeru u bh. rukomet"

Trener Gračanice upozorava da njegov tim čekaju još dvije teške utakmice do kraja

"Drugo poluvrijeme je bilo neobjašnjivo, čestitam navijačima jer ovo vraća vjeru u bh. rukomet"

S. Pašalić

Lider Premier lige Bosne i Hercegovine, Gračanica, poražen je večeras u Visokom od ekipe Bosne sa 25:22.

Gračanica će i pored poraza ući sa prve pozicije u play-off pa je trener Damir Doborac i pored poraza ipak mogao biti zadovoljan sa situacijom na kraju meča.

"Izgubili smo utakmicu sa manje razlike nego što smo pobijedili u Gračanici i zasada smo na prvom mjestu, međutim trebamo biti svjesni da imamo još dvije utakmice do kraja."

"Moramo odigrati još dvije teške utakmice, protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa, a Derventa je posljednja ekipa na tabeli, međutim to ne znači da ćemo tamo otići i prošetati se"

"Treba dati maksimum, odigrati dvije prave utakmice i ostati na prvoj poziciji. Poslije toga idemo u play-off gdje je sve otvoreno, dat ćemo sve od sebe. Kada smo već došli ovdje, zašto ne bismo otišli do kraja"

Gračanica je vodila u prvom poluvremenu, međutim u drugom poluvremenu je došlo do velikog pada što je Bosna iskoristila i stigla do pobjede.

"Prvo poluvrijeme je bilo odlično, drugo je zasada bilo neobjašnjivo. Mislim da smo ušli previše vruće glave u drugo poluvrijeme. Jedva smo čekali kraj utakmice da pobijedimo, ali to nas je koštalo"

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Par akcija smo odigrali brzopleto i Bosna nas je kaznila. Poveli su i nismo imali snage da ih stignemo do kraja."

"Čestitam Bosni na jednoj dobroj utakmici. Isto tako bih čestitao našim i domaćim navijačima na jednoj dobroj atmosferi i ovo vraća vjeru u bh. rukomet"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi