Duel dvije Bosne na Mojmilu pripao visočkoj

Premijer rukometna liga BiH

Duel dvije Bosne na Mojmilu pripao visočkoj

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Sasvim očekivano duel dvije Bosne večeras na Mojmilu pripao je visočkoj 37:25.

Nakon osam minuta bilo je 5:5, a gosti se zatim odvajaju i nakon 20 minuta bilo je 14:10 za tim iz Visokog. Na poluvremenu vodstvo gostiju 17:14.

U drugom poluvremenu Bosna Centrotrans dodaje gas više za konačnih 37:25.

U redovima domaćih bolji od ostalih bio je Tarik Balta sa sedam pogodaka, a jedan manje je dodao Muhamed Čavičić. Četiri je postigao Muhović.

Kod visočke Bosne sedam pogodaka Ivana Divkovića, šest Travančića, te po pet Harmandića i Čabaravdića.

Premijer rukometna liga BiH:

RK Bosna Sarajevo - RK Bosna Centrotrans 25:37 (14:18)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Bosna Sarajevo: Bračković 1, Halilković, Bašić, Tahirović, Korkarić, Čakal, Ajanović, Karamehmedović 1, Šestan 3, Burnazović 1, Đapo 1, Muhović 4, Gušić 1, Hušić, Balta 7.

RK Bosna Centrotrans: Grčo, Divković 7, Burić 3, Haramandić 5, Mimić 2, Sirčo, Balta, Čabaravdić 5, Pekić, Korjenić 3, Selimović, Čolo, Imamagić, Sirčo, Omanović 3, Travančić 6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi