Dvostruki šampion Evrope dolazi u Visoko

Obilježavanje 65 godina RK Bosna

Dvostruki šampion Evrope dolazi u Visoko

U sklopu obilježavanja jubileja 65 godina RK Bosna Visoko 15. januar rezervisan je za spektakl u KSC Mladost u Visokom.

Klub koji se takmiči u elitnom rangu bh. rukometa će u saradnji sa Općinom Visoko, koja je ujedno i največi sponzor Bosne, ugostiti za deset dana RK Metaloplastika Šabac i tako prirediti veliki spektakl.

Meč će, kako je saopšteno, biti odigran 15. januara u 18:00 sati u KSC Mladost, a ovo će biti samo jedan u nizu događaja RK Bosna i Općine Visoko u sklopu jubileja.

O Metaloplastici je, manje više, sve poznato. Radi se o dvostrukom šampionu Evrope, sedmostrukom šampionu Jugoslavije i petostrukom osvajaču Kupa Jugoslavije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi