Halilović i sa povredom nastavio meč: U glavi mi je bilo samo da pobijedimo!

Golman RK Iskra Bugojno

Halilović i sa povredom nastavio meč: U glavi mi je bilo samo da pobijedimo!

S. Mlaćo
Rukometaši bugojanske Iskre na pragu su opstanka u Premijer ligi.

Bugojanci su sinoć u užarenoj atmosferi savladali Slobodu iz Tuzle 23:22, te tako došli na korak do cilja.

Jedan od junaka bio je golman Edin Halilović koji je u ključnim momentima upisao pet odbrana.

Tokom jedne situacije se i povrijedio, ali je 'stisnuo' zube i na kraju sa igračima te velikim brojem navijača mogao da slavi.

Očekivano teška utakmica, tablica je bila dovoljan pokazatelj šta nas čeka. Oni su ekipa koja ima standardnog reprezentativca, ali mi smo na kraju slavili. Slavili smo jer smo disali kao jedan i ginuli jedan za drugog. Definitivno nezaboravna noć“, kaže Halilović za SportSport.ba.

Opis nije dostupan.

Povrijedio se, ali nastavio meč. Nije htio ni da razmišlja o stanju u kojem se nalazi njegova noga, a što najbolje pokazuje fotografija koju nam je ustupio.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Navijanje i skandiranje mi je definitivno 'izbrisalo' bol. U tom trenutku mi je bilo u glavi da pobijedimo, a ostalo šta bude. Malo nas je pratila i sreća, ali ne kaže se bezveze da sreća prati hrabre“, dodao je golman Bugojanaca.

Do kraja prvenstva u Premijer ligi ostala su još dva kola.

Top Komentari

Gari Garinča
King na golu.
3 0
Lalaland
Rijesite sw starog Purica i srednjeg beka sa brojem 5 i onda ćete biti ozbiljna ekipa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi