Edo Mehinagić: Cijenimo Konjuh, ali siguran sam da bodovi ostaju u Maglaju
Mehinagić je ove sezone ponajbolji igrač Maglaja i jedan od aduta u narednom duelu protiv Konjuha

Rukometaši Maglaja pod imperativom protiv Konjuha

Edo Mehinagić: Cijenimo Konjuh, ali siguran sam da bodovi ostaju u Maglaju

Dino Kurbegović

Rukometaši Maglaja nakon nesretnog poraza u Doboju u prošlom kolu pripremaju se za naredno kolo i duel protiv ekipe Konjuha iz Živinica. Maglajlije u narednom duelu nemaju drugog izbora osim pobjede, koja bi ih ostavila u gornjem dijelu tabele.

Jedan od najboljih igrača kluba Edo Mehinagić vjeruje da će u subotu njegov tim slaviti, iako maksimalno respektuje goste.

„ Nakon poraza Doboju nismo imali mnogo vremena da kukamo i da tražimo krivce nego smo se odmah bacili na posao i počeli maksimalno raditi na pripremama za utakmicu koja nas očekuje u subotu protiv RK Konjuh. Znamo protivnika i znamo da neće biti lako. Pobijedili su Borac u Kupu, mi smo imali vremena da ih analiziramo i znamo gdje su naše šanse u ovoj utakmici. Možda je za nas olakšavajuće sto mi nismo igrali uzvratnu utakmicu KUP-a ove sedmice pa ćemo biti i malo odmorni, ali nas to svakako ne opušta" ističe Mehinagić.

Bez obzira ko je protivnik u narednoj utakmici, Maglaj ima imperativ pobjede

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Spremni smo i imperativ je pobjeda, ekipa zna da na domaćem terenu moramo ostaviti i zadnji atom snage i siguran sam da ćemo slaviti. Važno je da smo svi zdravstveno dobro i da smo spremni, dobro smo raspoloženi i kao i uvijek nekako smo poznati po tome da smo jedna ekipa koja je i mnogo vise od toga, pa smatram da je i to jedna od naših snaga prijatelji smo, a na prijatelje se uvijek možete osloniti. Trudit ćemo se, poštujemo protivnika i želimo im dobrodošlicu u nas grad i dvoranu, ali bodovi će svakako ostati u Maglaju u to sam siguran „ Kaza je Mehinagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi