Efendić se priključio Alibegoviću u Doboju

Djeca Bosne igrat će za Slogu

Efendić se priključio Alibegoviću u Doboju

Doskorašnji rukometaš sarajevske Bosne, dijete ovoga kluba Tarik Alibegović odlučio je još ranije kareijeru nastaviti u dobojskoj Slozi, a tamo će mu se priključiti nekadašnji suigrač.

Golman Damir Efendić, koji je na nekim prethodnim okupljanjima reprezentacije bio drugi izbor selektora Bilala Šumana, također je odlučio skrasiti se u Doboju.

Efendić je nakon odlaska iz Bosne braniou skopskom Metalurgu, pa se vratio u banjalučki Borac, a jedno vrijeme je proveo u Turskoj.

I Efendić i Alibegović su rukometaši koji nisu doživjeli da sa Bosnom u kojoj su započeli karijeru, naprave išta značajno. Zaobišla ih je era vrhunskih sportskih rezultata, a sada ih ke ponovo put spojio u Slozi.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Nakon polusezone i 12 odigranih utakmica Dobojlije se nalaze na sedmom mjestu premijerligaške tabele, sa 19 osvojenih bodova. Lider Ozviđač ima 30, a slijede Borac i Vogošća sa 28 i 25.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi