6

Komentari (6)

volfrapsodija
Sve je od samog početka postavljeno na krive noge. Da bismo bili uspješni u sportu, moramo imati državu koja će stajati iza svog kluba ili reprezentacije. A mi to nemamo. I nije slučajno što nam se gasi jedan od najuspješnijih sportova u “državi” i šire. U bivšoj državi rukomet nam je bio najjača sportska grana.
Bhzmaj2.0
Bayern Munchen
Prelijepa smo zemlja,imamo resurse da budemo Katar,imamo igrace,talente da budemo jedna od uspjesniji drzava na svijetu ali politika je tu da sve to lagano sjebe.. Treba se ujediniti i svi mi bosnjaci i hercegovci pred vladu i izbaciti ove glavesine,od bakira do dodika
volfrapsodija
Bošnjaci i Hercegovci!? Ludilo
Benjamingst
Politika u drzavi loasa, i rade mmogi iznutra da uniste sport u BiH. Dovoljno je vidjeti da od kraja rata drzava nije nista uradipa za sport BiH.
Medo-Brundo
Gori smo od Ugande
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.