Mlaćenje prazne slame

EHF odbio žalbu RSBiH

4

Komentari (4)

Harisss
Svaka cast Chupi!!! Istina ziva!!! Kad sam citao intervju mutanta Repenseka za slovenske medije u ocima sam mu vidio da je to lopina svjetska.
Chupy
Ljudi sta vam je?! Ovo su nam smjestili! Predsjednik EHF-a svicarac, svicarska reprez., i mutant slovenac. U momentu kad Nuic daje gol. Svi skacu i zale se. Samo cekali momenat da se to desi. Sportista sam, dok traje utakmica, niko ne obraca paznju na proceduralne stvari, cio fokus je na igru, CIO!!!! Poslije se fokusira na dr stvari. Oni su cekali taj momenat. A da su svicarci obrnuto, ovako napravili....bili bi kaznjeni sa 10,000Fr i to je to. Mamu im jeb.m u picku bezobraznu.
Edo Nesto
komedija
Sve papke nogom u guzicu nabiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.