EHF otkrio nove termine utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine

Za otkazani duel sa Austrijom, ali i još dvije utakmice

EHF otkrio nove termine utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine

Esmer Oštraković

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ima velike šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ključne su utakmice sa Estonijom i Austrijom gdje naša reprezentacija treba pobjede kako bi bila druga u grupi i izborila plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon što je naša utakmica sa Austrijom koja se trebala igrati u Bugojnu, otkazana zbog problema sa koronavirusom, poznati su novi termini.

Prema novom rasporedu EHF-a utakmica između Bosne i Hercegovine i Austrije igrat će se 8. marta, a dueli trećeg i četvrtog kola igrat će se početkom 6. i 9. januara.

Termini posljednja dva kola ostala su ista, tačnije 28. aprila i 2. maja, te je pod znakom pitanja da li će biti promjena.

Top Komentari

user1602245913
A po čemu imamo velike šanse za plasman na EP?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi