15

Komentari (15)

Amel
MiaSanMia
Dobro je, radi.
MenaB5
Culicu ostavi olovku i tastaturu (s cim vec pises) o klin i baci se na poljoprivredu,nisi ti za ovog posla...
Harisss
ZA UREDNISTVO. Majstori ste za pisanje kritika na racun BiH rukometne reprezentacije. Zasto ne objavite da je IHF uzeo u obzir nasu zalbu. Cak je i bht teletext sto se ove vijesti tice od vas brzi. Samo ste za pisanje crnjaka.
Harisss
ZA UREDNISTVO. Majstori ste za pisanje crnjaka. Pa mogli ste objaviti da je IHF uvazio zalbu, znaci uzeo je za razmatranje. Sto se ove vijesti tice od vas je brzi cak i bht teletext.
Rustempasa
Vec znam unaprijed kada je Culic napisao clanak samo po naslovu. Ne sramoti se covjece.
edoooo
gluplji tekst odavno nisam procitao
Project
Šta je "pisac" htio "reći"? Moje Reufe (A.Čulić), ozbiljni čitaoci, ljubitelji i poznavaoci rukometa ti se smiju...
stime
ljudski šljame, okrećeš se kako vjetar puše
Faris Tafoli
A treba valjda jadni Suman i to da radi,osim sto placa pripreme i hotele iz svog dzepa treba valjda i da vodi racuna o administraciji i nekim tamo spiskovima. E moja novinarcino....procitao sam ti uvod teksta i dovoljno mi je bilo....dalje nisam morao.
Harisss
A navijaci su malogradjani. Pa naravno kad nisu nesportski navijali i uzrokovali prekid onda je bio plan B. I jos jednom, Culicu molim te prestani!!!
goretzka93
Culicu, kad si vec toliko pametan i u sve se razumijes, pa sto im ne ponudi svoju "strucnu" pomoc pa da se napise "gospodskija" zalba? Lahko je tudjim *urcem slamu mlatiti i pricati kako ne valja ovo i ono. Nije savez cist, jasno ko dan, ali dajte da se ovaj proces dovede do kraja, da probamo na sve nacine istjerati stvari na cistac sa Svicarcima, dok jos ima imalo nade.
Harisss
Eto mi nikad nismo prijavljivali spisak ekipe pa neznamo kako se to radi. Ali eto ima novinar Culic pa neka on objasni kako to ide.
Senko Samic
Nebranim nase nesposobne korumpirane idiote ali vjerivati jednom slovenackom kriminalcu optuzivan za korupciju taj postupak jos nije zavrsen i pedodiliju je suludo.
Harisss
I opet Culic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti