5

Komentari (5)

user1583752673
Nije nemoguce ali tesko
Mowzilla
Neka ljudi, nemojte "sikirati" savez i "stavljati pod pritisak", kolabirat ce pobogu. Neka oni to fino polahko saburli obave, cemu hica, cemu zurba, ima vremena i vakta, tamo kad migranti pristanu da igraju za BiH...SAVEZ NAPOLjE!
miki30
Ma nema od tog ništa, jedva sastavimo mušku reprezentaciju. Daj bože, ipak pare igraju glavnu ulogu u svemu tako i u ovom.sportu. Ko će doći da igra o svom trošku??
Lalaland
Dva golmana Anica Gudelj , Zeljana Stojak Bekovi poput Armine Isic Arijane Pjano , mladja sestra Gudelj lijevo krilo.... ima ih mnogo u Europi ali svakako i u EX Yu ligama
Interista1993
Obratite paznju na curu iz Bihaca. Erna Muhamedagic nepunih 17 svaki mec preko 15 golova u federalnoj ligi. Kontaktirala je Podravka..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.