3

Komentari (3)

user1619384825
Cestitam Erni Muhamedagić na postignutim golovima, veliki podvig i na treningu je tesko dati toliko golova. Ali daleko je to od svetskog rekorda. Koliko ja znam najvise golova na jednoj zvanicnoj utakmici postigla je Andrea Mijailovic na jednoj 40 a na drugoj 39 golova. Tako da ta vam informacija nije tacna. u svakom slucaju cestitke Erni.
user1616752876
Kada igra u ekipi koja za 60 minuta primi 55 golova onda ti je jasno da ostale saigračice ne znaju ni pravila igre.Djevojka je očigledno talantovana i mora sto prije bjezati negdje gdje igraju uobiljan rukomet.
sdsport15
Nestvarno, bravooooo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.