Geko: U Visoko idemo rasterećeni

Rukometaš Vogošće PH

Geko: U Visoko idemo rasterećeni

Rukometni klub "Vogošća PH" nakon desetog kola Premijer lige BiH novi je lider na tabeli. 

U subotu, 09.12.2017. u okviru 11. kola PL BiH gostuju visočkoj Bosni. Tim povodom kapiten Vogošće Alenom Gekom kaže sljedeće:

"Prije svega drago mi je da u Visokom pušu novi vjetrovi i da su na čelo kluba došli ljudi koji žele da naprave nešto. Igrao sam u Bosni 4 godine, imam mnogo prijatelja tamo i drago mi je da jedan klub sa takvom tradicijom pokušava da se vrati u vrh BH rukometa gdje mu je realno i mjesto. Što se tiče utakmice u subotu, mi idemo apsolutno rasterećeni zbog naših dosadašnjih rezultata i nadamo se da ćemo ponoviti dobru igru i borbenost koja nas je krasila čitavim dijelom dosadašnje sezone uključujući i evropske utakmice. Bosna kući do sada nije izgubila niti jedan bod i moramo odigrati odličnu utakmicu ukoliko želimo napraviti dobar rezultat. Što se tiče publike, iskreno gdje god RK „Vogošća PH“ igra, atmosfera je užarena i to nama samo daje dodatni motiv. Mi zadnjih par sezona često igramo slične derbi utakmice i nemamo problema da pokažemo svoj maksimum u bilo kakvoj atmosferi. Po najavama nas čeka puna dvorana i radujemo se utakmici ali njoj pristupamo kao i svakoj drugoj do sada. Također, ne sumnjam da će i u subotu sudijski par Miljević- Petrović biti na visini zadatka kako bi utakmica protekla u najboljem redu", rekao je on.

Utakmica 11. kola PL BiH se igra u Visokom. Subota, 09.12.2107. sa početkom u 19,00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti