Lowen ostao bez Gensheimera
FOTO - EPA

Povreda koljena

Lowen ostao bez Gensheimera

A. Beganović

Rhein-Neckar Lowen u narednih nekoliko sedmica biće lišen usluga svog ponajboljeg igrača.

Naime, Lowen će biti bez Uwea Gensheimera koji je povrijedio koljeno, pa će biti podvrgnut operativnom zahvatu meniskusa.

Pretpostavlja se da će s terena izbivati nekoliko sedmica što znači da neće moći pomoći svojim saigračima u mečevima Evropa lige sa Čehovskim Medvedima.

Podsjetimo, Lowen je nedavno ostao i bez Ilije Abutovića tako da će i uborbi za 3. mjesto u prvenstvu sa Magdeburgom biti oslabljen.

Podsjetimo, Gensheimer je krijeru počeo 2003. godine u Lowenu, 2016. je otišao u PSG da bi se u svoj klub vratio 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi