Gleb Kalaraš odlučio ostati u Vardaru

Još jedan veliki potpis

Gleb Kalaraš odlučio ostati u Vardaru

E. Oštraković

Nakon što su ugovore sa Vardarom produžili Čupić, Dibirov, Stoilov i Dissinger, još jedan igrač uradio je je isto.

Tako će naredne sezone dres Vardara nositi reprezentativac Rusije, Gleb Kalaraš. te su ponovo riješili pitanje na poziciji pivote.

Tamo će i naredne sezone imati dobro provjeren dvojac Kalaraš-Stoilov koji je do sada itekako donosio dobre rezultate ekipi Vardara.

Osim Kalaraša koji je produžio ugovor sa ekipom Vardara, doveli su i još jednog golmana, a riječ je o Cantegrelu koji je nastupao za ekipu Rennesa prošle godine.

Vardar će tako naredne godine imati jako dobra golmanski trojac, a riječ je o Ristovskom, Kiziću, te novajliji Cantegrelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi