RK Vardar dovodi zvučno pojačanje iz Francuske?

Makedonci staju na noge

RK Vardar dovodi zvučno pojačanje iz Francuske?

A. Čaušević

RK Vardar će sljedeće sezone imati konkurentan tim, bez obzira na veliku finansijsku krizu koja je drmala klub iz Skoplja posljednjih mjeseci. 

Novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Mihajlom Mihajlovskim je odradilo odličan posao s obzirom da su prethodnih dana Timur Dibirov, Christian Dissinger, Ivan Ćupić i Stole Stoilov potpisali nove ugovore.

U Vardaru bi sljedeće sezone mogao i braniti sjajni Robin Cantegrel koji je najavio da će napusitit Cesson-Rennes godinu prije isteka ugovora.

Cantegrel je ranije izjavljivao kako se želi oprobati van Francuske, a prvi inostrani angažman 25-godišnji golman mogao bi imati u Vardaru.

Reprezentativac Francuske od marta 2019 je prije Rennesa branio u Nantessu i Pontaulatu te je jedan od najboljih golmana Starlige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi