Nakon Čupića i Dibirov, Stoilov i Dizinger produžili ugovore sa RK Vardar

Sjajne vijesti

Nakon Čupića i Dibirov, Stoilov i Dizinger produžili ugovore sa RK Vardar

E. Oštraković

Navijači RK Vardar čuli su lijepe vijesti u doba kada je sve prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

Naime, tri rukometaša koja su činili ekipu koja je osvojila EHF Ligu prvaka, Dibirov, Stoilov i Dizinger ostaju i naredne sezone u klubu.

Oni su postili ugovore sa klubom, te je novi-stari predsjednik Vardara, Mihajlo Mihajlovski uspio da uradi novi sjajan posao.

Ekipa Vardara će i naredne sezone nastupiti u Ligi prvaka, a prije ova tri igrača, odluku da ostane u Vardaru donio je u Ivan Čupić.

Ipak, nisu svi odlučili da ostanu u Vardaru, te su tako odluku da idu donijeli Toledo i Gorbok, te će oni karijere nastaviti u drugom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi