Grabčanović: Armina Isić je nova igračica našeg kluba

Potvrđeno za portal SportSport.ba

Grabčanović: Armina Isić je nova igračica našeg kluba

E. Dindić

Nakon Dore Vrdoljak popularne Labudice za drugi dio sezone biće jače za još jednu rukometašicu.

Prije par dana razgovarali smo sa direktorom rukometašica Jedinstva Elmirom Grabčanovićem, koji je za portal SportSport.ba potvrdio da je Dora Vrdoljak nova rukometašica koja će pojačati Tuzlanke, a isto tako obećao se javiti kada bude gotov posao sa Biserom Paskal i Arminom Isić.

Direktor Grabčanović za portal SportSport.ba potvrdio je Armina Isić sada već bivša rukometašica Neretve iz Jablanice novo pojačanje Jedinstva, dok transfer Bisere Paskal golmanice Arene iz Pule biće realizovan u dogledno vrijeme.

"Obećao sam vam se javiti u subotu ako bude gotov posao za Paskal i Isić. Što se tiče Armine Isić uspjeli smo dogovoriti sve detalje, i ona će se sigurno pojaviti na pripremama koje počinju 16.januara. Zaista smo sretni u upravi kluba što smo uspjeli da se dogovorimo sa tako sjajnom rukometašicom, koja će dodatno da ojača našu vanjsku liniju u pohodu ka samom vrhu Premijer lige. Što se tiče Bisere Paskal ona nažalost nije uspjela da dobije papire iz svog sadašnjeg kluba Arene iz Pule, tako da bar za ovaj prelazni rok nas neće pojačati. Međutim mogu da vam kažem da mi nećemo odustati od ove sjajne golmanice i pokušaćemo je dovesti na ljeto" završio je Grabčanović

Nakon prvog dijela rukometašice Jedinstva zauzimaju treće mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi