Gračanica se dodatno pojačala, stiglo perspektivno krilo

Medin Šestan potpisao ugovor

Gračanica se dodatno pojačala, stiglo perspektivno krilo

Nakon što su ugovore sa rukometnim klubom Gračanica potpisali sjajni srednji bek Slaven Šijaković, dosadašnji član RK Derventa i golman Đorđe Bosić dosadašnji član RK Sloga Doboj, još jedan igrač pojačao je novog premijerligaša.

Danas je zvanično novi igrač Gračanice postao Medin Šestan.

Ljevoruki Šestan visok je 190 cm, igra na poziciji desnog krila, a dolazi iz RK Bosna Sarajevo koji je ispao u niži rang.

Radi se o mladom i izuzetno perspektivnom igraču rođenom 1998. godine od kojeg u narednom periodu u klubu očekuju da opravda povjerenje stručnog štaba i zauzme mjesto standardnog prvotimca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi