Grčo: Cijenimo Slogu, ali vjerujemo u nova tri boda

Bosna lider na pet odigranih kola

Grčo: Cijenimo Slogu, ali vjerujemo u nova tri boda

S. Mlaćo

Rukometaši visočke Bosne 6. kolo Premijer lige BiH čekaju kao lideri šampionata sa 12 bodova iz pet mečeva. Visočani su u prošlom kolu savladali Slogu iz Doboja sa 27:24, a već ovo kolo u Visoko stiže ekipe Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Junak pobjede Bosne protiv dobojske Sloge bio je golman Mirnes Grčo, koji je sakupio čak 19 odbrana.

"Sigurno je da smo zadovoljni ostvarenim bodovnim saldom nakon pet kola. Naravno, nema opuštanja i naša želja je da nastavimo u ovakvom ritmu", kaže Grčo i najavljuje meč sa Slogom iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

"Cijenimo svakog rivala, pa tako i Slogu, koja je novi premijerligaš i odlično uređen klub, ali naša filozofija je takva da ne gledamo šta može rival, već šta možemo mi. Tako ćemo ući u ovaj meč i nadam se uz punu dvoranu upisati nova tri boda. Imamo kvalitet, imamo snagu i sigurno da se ne bojimo bilo koga na domaćem terenu. Jasno je da nam neće biti lako, ali vjerujem da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da ćemo zajedno sa našim navijačima slaviti pobjedu", poručio je Grčo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi