Harmandić: Iskustvo je naša prednost? Eh, ne možemo više trčati kao nekad...

Bosna večeras u finalu protiv Borca

Harmandić: Iskustvo je naša prednost? Eh, ne možemo više trčati kao nekad...

E. Škorić

Adnan Harmandić se nada da će Bosna Visoko večeras u Banjaluci doći do trofeja Kupa Bosne i Hercegovine.

Tim iz Visokog jučer je u polufinalu završnog turnira Kupa u Banjaluci savladao Konjuh iz Živinica, a u finalu će odmjeriti snage s domaćom ekipom Borca.

"Borac je favorit zbog domaćeg terena i domaće publike. Umorni smo, ali i oni su, pa vidjet ćemo ko će biti 'svježiji' i ko kvalitetniji u ovom meču. Bit će teško, svi bi da osvoje trofej", kazao je Harmandić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Iskustvo naših nekoliko igrača kao prendost? Možda je to i mana? Ne možemo trčati ko nekad kada smo imali 20 godina", uz smijeh će jedan od najboljih igrača Bosne.

Pratio je jučer ekipu Borca, koja je na krilima Ljubišića golmana srušila Zrinjski.

"Ljubišić je odlučio jučer. Nadam se da neće biti isto raspoložen danas".

Koliko su u Bosni zadovoljni minulom sezonom?

"Možemo biti zadovoljni ovom sezonom. Počela se slagati ekipa, promijenjen je trener, bilo je dosta nekih promjena, ali pred narednu sezonu svakako možemo da budemo optimistični", poručuje bivši rukometni reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti