Harmandić produžio vjernost visočkoj Bosni

Potvrđeno iz kluba

Harmandić produžio vjernost visočkoj Bosni

Adnan Harmandić i naredne sezone će nastupati za visočku Bosnu.

Tridesetpetogodišnji rukometaš već neko vrijeme nastupa za Bosnu, a da se u Visokom osjeća odlično potvrdio je i potpisivanjem novog ugovora.

Iz tabora RK Bosna su potvrdili da je s Harmandićem produžena saradnja te da će i u narednoj sezoni nastupati za ovaj tim, što je velika stvar za 'zelene', pogotovo ako se uzme u obzir kakvo iskustvo ima iza sebe.

Harmandić je u prošlosti bio reprezentativac naše zemlje, a pored Bosne kroz dosadašnju karijeru igrao je još za Izviđač, Gorenje, Bjerringbro-Silkeborg, HSG Wetzlar, HSC 2000 Coburg...

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Vrijedi istaknuti da je u RK Bosna danas održana i sjednica Upravnog odbora na kojoj je za vršioca dužnosti direktora postavljen Almedin Babić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi