Hendikep za Norvešku: Bez Magnusa Roda do kraja Eura

Ozljeda sjajnog desnog beka

Hendikep za Norvešku: Bez Magnusa Roda do kraja Eura

Rukometna reprezentacija Norveške zaista bilježi sjajne nastupe na rukometnom Europskom Prvenstvu. 

U završnici ovog natjecanja reprezentacija kojom kormilari Christian Berge neće moći računati na sjajnog desnog beka Magnusa Roda. 

Desni vanjski Flensburga požalio se na bol u stopalu tijekom susreta protiv Šveđana, pokušao je igrati dalje no nije izdržao. Pregledi su pokazali da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi stopala, najvjerojatnije frakturi, pa će Rod u idućem periodu biti izvan stroja.

Ovo je svakako veliki hendikep i za Norvešku i za Flensburg. U dosadašnjem tijeku Eura Rod je postigao 12 golova iz 20 pokušaja, a tom učinku je dodao 3 asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi