HMRK Zrinjski siguran protiv Lokomotive
HMRK Zrinjski još jednom je obranio domaći teren i sigurnom igrom savladao brčansku Lokomotivu.

Plemići uvjerljvi u svojoj dvorani

HMRK Zrinjski siguran protiv Lokomotive

Rukometaši HMRK Zrinjski večeras su u okviru 17. kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine uvjerljivom igrom u svojoj dvorani nadigrali Lokomotivu iz Brčkog rezultatom 31:22.

Mostarci su počeli pomalo nervozno ovu utakmicu i ispočetka smo i u velikom dijelu prvog poluvremena gledali rezultatsku klackalicu, no kao u nekim prethodnim domaćim utakmicama Plemići su se potkraj poluvremena trznuli i prebacili u brzinu više te na poluvrijeme, nakon što su gubili 8:9, otišli s prednošću.

Nastavio je Zrinjski gdje je stao i u drugom poluvremenu iako su gosti u jednom trenutku uspjeli doći ja -2. Valja spomenuti da je susret obilovao nelogičnim sudačkim odlukama koje su u prvom dijelu odmagale gostima a u drugom domaćem timu koji je nekoliko minuta u drugom dijelu igrao i s tri igrača manje al i u tim trenutcima nije gostima dozvoljavao da se primakne na razliku koja bi ugrozila, na kraju siguran trijumf HMRK Zrinjski.

U domaćem timu briljirao je krilni igrač Mladen Bošković sa 10 pogodaka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi